Jovalius kutak za mladence

Kod planiranja vjenčanja i svatova glazba je jedan od najvažnijih elemenata i pokretač dobre atmosfere koja će se pamtiti. Smatramo da svirati svatove prije 20 godina nije nimalo isto kao danas. Razloga je više. Prije svega, kvalitetan dogovor ključ je dobro odsviranih svatova. Pri rezervaciji termina za svadbu dogovaramo termin našeg sastanka s vama gdje dobivate sve potrebne informacije o onome što i kako radimo te koje su vam sve mogućnosti na raspolaganju. 

Kad kažemo mogućnosti, tu prije svega mislimo na nekoliko različitih ponuda koje od nas možete dobiti:
-sviranje svadbene svečanosti tijekom cijele noći
-pratnja tamburaškog sastava tijekom dana ili u kombinaciji tijekom cijele noći
-pjevanje na vjenčanju u crkvi

Surađujemo s nekoliko tamburaških sastava, koji mogu svirati tijekom dana do vjenčanja ili po dogovoru ostati u sali tijekom cijele noći gdje ćemo vam zajedno s njima dati ono najbolje što tamburaško-zabavna kombinacija može dati.

Također, jedinstveni smo po tome što nudimo i pjevanje na vjenčanju u crkvi, ili u nekom drugom prostoru. Obzirom da je usklađenost vokala jedno od naših najdražih obilježja, nerijetko nastupamo i kao vokalna četveroglasna skupina a capella ili uz pratnju akustične gitare i klavira. Nastupajući na samom obredu vjenčanja nerijetko mladence i goste iznenadimo skladnom izvedbom te upravo to ostane kao jedan od najljepših glazbenih detalja cijelog svadbenog dana.

U kombinaciji naših ponuda imate mogućnost dobiti glazbu tijekom cijelog dana i cijele noći, bez da sami dogovarate bilo koji od detalja. Kad je glazba u pitanju, sve je u našim rukama!

Radi što boljeg i što detaljnijeg dogovora svatova, na sastanku s našim Markom dobit ćete uvid u jedan posebno izrađen obrazac koji se sastoji iz dvaju dijelova. Prvi dio obrasca odnosi se isključivo na protokolarni dio, gdje smo vam na temelju iskustva i rada u vrhunskim svadbenim dvoranama dali na izbor nekoliko opcija vezanih uz sve ono što bend mora odraditi, a da nije sama svirka. Vrlo nam je važan i taj dio jer nam je stalo da, osim što ćemo odsvirati sve što treba, i organizacijski povedemo vaše svatove koji tada imaju svoj red i uhodani slijed te ništa nije prepušteno slučaju. Drugi dio obrasca sastoji se od detalja vezanih uz repertoar koji će se izvoditi u svatovima.

Repertoar

Jovalius band u svojim nastupima izvodi raznovrstan repertoar koji je nastao na temelju višegodišnjeg iskustva. Budući da je primarna aktivnost benda sviranje svatova, repertoar je najvećim dijelom prilagođen tome, na način da zadovoljava potrebe i želje većine prisutnih gostiju iz različitih dijelova Lijepe Naše, a i šire. Čine ga pretežno domaća zabavna i plesna glazba, te najveći pop-rock hitovi domaćih i, jednim dobrim dijelom, stranih izvođača. Uz to, tu su i setovi tamburaške i narodne glazbe, neizostavni za svadbene svečanosti na ovim prostorima.

Repertoar je važan element nastupa koji se može dogovoriti i planirati, u skladu sa željama i potrebama mladenaca i gostiju. Prije svega važno je reći da repertoar u našem slučaju nikada nije unaprijed predodređen već se odabire direktno na svadbi u ovisnosti o ispunjenosti plesnog podija i drugih elemenata. Mladenci svojim smjernicama mogu pomoći pri generalnom odabiru repertoara u ovisnosti od sastava gostiju i njihovih želja. Također, mladenci mogu odabrati koji dijelovi repertoara ne dolaze u obzir te koji bi eventualno mogli prouzrokovati neke neželjene situacije. Dobre smjernice su poželjne, stoga dobro razmislite i povjerite nam svoju feštu iz snova!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email