O Jovalius bandu

Početkom listopada 2010. godine skupina mladih glazbenika okupila se pod imenom „Jovalius band“ koje u sebi nosi korijene rimskog naziva grada Valpova, odakle i potječemo. Od 2010. do danas nastupili smo na mnogim svadbenim svečanostima, ali i ostalim vrstama privatnih i javnih zabava na području cijele RH uz nekoliko značajnih nastupa u inozemstvu.

Kroz godine rada smjestili smo se prvenstveno na tržište bendova koji sviraju svadbene svečanosti te je to postala naša primarna djelatnost. Mladenci su prepoznali našu predanost radu i naš moderan pristup, koji poštuje tradiciju svadbenih običaja, ali je prije svega usklađen s njihovim željama i potrebama, te smo tako postali pouzdan suradnik u organizaciji tog važnog dana.

Djelujemo i kao vokalna četveroglasna a capella skupina nastupajući na vjenčanjima u crkvi i sličnim prigodama. Naš najvažniji cilj u svakoj prigodi je učiniti ljude sretnima te stoga uvijek želimo imati ispunjen i rasplesan plesni podij. Naš mladenački polet i energija uz nezanemarivo višegodišnje iskustvo, moderna glazbena oprema i kvaliteta izvedbe jamac su da smo upravo mi najbolji odabir za sve vaše svečane prigode. Obratite nam se s povjerenjem i otkrijte zašto nismo još samo jedan od svatovskih bendova.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Članovi benda

Matko Kantolić

Matko Kantolić

Kad smo pokušali pronaći pjesmu koju Matko ne može otpjevati morali smo otići jako daleko, ali smo još uvijek u potrazi za istom. Matko je osoba iznimnih vokalnih sposobnosti te se vrlo dobro snalazi u zaista mnogim stilovima glazbe. Uz to, vrstan je glazbenik sa završenom osnovnom glazbenom školom za klavir, što je prvotno i svirao u počecima benda. U svakoj svojoj izvedbi Matko je precizan i točan, a njegova glasovna izdržljivost, gdje s osmijehom u 5 ujutro zvuči kao i na početku svirke, nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Matko Kantolić

Marko Glavica

Marko Glavica

Ako nazovete naš kontakt telefon javit će vam se jedan vrlo pristupačan glas. To je upravo naš Marko, koji je osim sviranja električne i akustične gitare i pjevanja najdubljih dionica u našim vokalnim aranžmanima, zadužen za svu našu komunikaciju i dogovore. Završio je osnovnu glazbenu školu za gitaru, a bavi se i zborskim pjevanjem. Marko odrađuje puno posla behind the scene, koji je vrlo bitan za dobro odrađenu svirku. Detaljni i uspješni dogovori njegova su specijalnost, a otkrivanje najnovije gitarističke opreme njegova je velika opsesija. (eh, ti gitaristi…)

Marko Glavica

Matej Vidranski

Matej Vidranski​

Naš najveći stručnjak za odabir dobre glazbe i pravi znalac kad je u pitanju poznavanje svih mogućih domaćih i stranih žanrova upravo je naš Matej. Kažu da je bas gitara osnova svakog zvuka, a Matej tu se pokazuje kao apsolutni vladar. Osim toga, njegov je zadatak i pjevanje najviših dionica u svim pratećim vokalima. Uz to sve, njegov scenski nastup i ples za vrijeme svirke vrlo su osebujni, što dokazuje kako mu je glazba puno više od same svirke. Ako trebate savjet oko izbora dobre glazbe za radijski eter ili pak neki privatni party, Matej vam stoji na raspolaganju.

Matej Vidranski​

Denis Knežević

Denis Knežević

Osoba koja određuje početak i kraj svake pjesme, tempo svirke i plesa i ritam cijelih svatova upravo je naš Denis. Bubnjar bez premca, s najviše dijelova opreme na pozornici. Denis je učio od najboljih, a bubanj svira još iz vremena kad nije ni govoriti znao. Osim bubnja, zadužen je za tehničke poslove i sav dio vezan uz razglas i rasvjetu benda. Denis i Matej drže naš ritam od osnutka benda i to ih čini gotovo besprijekorno točnima i usklađenima. Denis je osim svega toga redovito zadužen za dobru atmosferu u autu kad se u jutarnjim satima vozimo kući s gaže.

Denis Knežević

Davor Novaković

Davor Novaković

Iako je u bend došao zadnji, po njegovoj vokalnoj i instrumentalnoj izvedbi zvuči i izgleda kao da je oduvijek tu. Najiskusniji član benda koji je svojim dolaskom donio jedan novi duh naše svirke. Školovani je klavijaturist, pjevač u zboru, otac dvoje djece i osoba vedrog i pozitivnog duha. Nema pratećeg vokala koji Davor ne zna pjevati, a kao klavijaturist stigne odsvirati sve što u pjesmama postoji, a nerijetko i više od toga. Davor je zbog svoje kreativnosti, ideja i pozitivnog duha član benda kakav se samo poželjeti može.

Davor Novaković
Jovalius band